-

 

NEWS

BLOG

TV

TEAMS

GROUNDS

LIVESCORES

LINKS

EXTRA

VINTAGE

TRANSFERS

RUMOURS

TWITTER
-

 

Embed from Getty ImagesBLOG
Rykter og Overganger, Berge og Diatta, Moi, Leicester, Arsenal, Chelsea

DATE: 06.12.2017 - SOCCERVOICE - NEWS - SEASON 2017-18 - SCANDINAVIA

Her er dagens rykter og overgangssnakk fra våre norske og engelske kilder, spennende dager frem til transfer vinduet åpner
 

Moi har imponert for Basel i Champions League denne høsten. Leicester sier å være nære et bud på en spiller de også har vært linket til tidligere. Signerer Moi fra Leicester, blir han den første som gjør det. Kjetil Osvold har spilt for klubben, men var på lån fra Nottingham Forest.

Sander Berge er i god utvikling hos Genk selvom høstsesongen kanskje har vært litt tyngre enn det man hadde forventet. Rykter om at Arsenal manager Arsene Wenger fulgte med har vært der, men Sevilla kan bli konkrete da de ser etter en type som Berge.

Sarpsborg funnet Krepin Diatta er kanskje Eliteseriens mest spennende spiller. Han kan bli en gullgruve for Sarpsborg hvis noen av de klubbene som er nevnt kommer med konkrete bud. Det kan bety så mye som 50 millioner inn i klubbkassa. Franske klubber som Marseille, Lyon og Nice er nevnt som potensielle nye arbeidsgivere.
 

Embed from Getty Images k

 

Riyad Mahrez er på vei bort fra Leicester, Moi kan være en ertstatter, men også Paris vingen Hatem Ben Arfa er en het kandidat. Ben Arfa skal også være ønsket av West Ham.

Real Madrid er på jakt etter en erstatter for Gareth Bale, som på sin side er en het kandidat for Manchester United. Eden Hazard er ønsket i den spanske hovedstaden, men om det er mulig, får tiden vise.

Manchester United står klar med sjekkheftet og vil hente Danny Rose fra Tottenham. Den offensive backen er en spiller Jose Mourinho kunne tenke seg i det han bygger en slagkraftig Premier League utfordrer.
 

Embed from Getty Images k


Leicester nevnes som en klubb som kan hente Steven NZonzi. Den tidligere Stoke spilleren er på vei vekk fra Sevilla, som da ser etter Berge som en ny spiller og ønsker en foryngelse av et lag som vil opprettholde sin status i spansk og europeisk fotball.

Arsenal og Tottenham jager signaturen til Real Madrid spilleren Dani Cabellos. Cabellos som ble signert fra Betis i sommer er ikke helt fornøyd og en tur til Premier League kan være fristende.

Geoffrey Kondogbia er ønsket hos Tottenham. Spilleren som har imponert stort i Valencia er en som kan ble den rette erstatteren for Mousa Dembele som er på vei bort.

Soccervoice tilbyr nå nyheter, fakta og oppdateringer fra
Skandinavia, besøk vår hovedside.

Do check our top 10 list, of websites, blogs and fansites on football.

Recent Updates:
Focus On: Paolo Dybala, Team: Celtic, Blog: Zlatan, Top Offer: New Balance, Vintage Profile: Paul Madeley, and never miss out on our tv updates, our 24/7 news channel, soccervoice one, the retro shows and also the footy extra updates are fun to watch.

Be shure to watch live tv and new video clips from our three different channels,

For recent confirmed transfers of importance, enter here

There are always teams scoring, check the
livescores, and don't miss on our first page stories
 

k

 

 


SOCCERVOICE - FOOTBALL PORTAL

FOLLOWING THE GAME EVERY HOUR OF THE DAY
 


CONTACT US

INFO@SOCCERVOICE.COM
 

ADVERTISING SPACE
M
WE OFFER A NUMBER OF SOLUTIONS ON ADVERTISING AND LINKS, CONTACT US FOR PRICING AND PLACEMENT
 

WHO WE WORK WITH

MAJOR PUBLISHING PARTNERS

| PERFORM | ICS MEDIA GROUP | GOOGLE NEWS | AMAZON |

COPYRIGHT © 2005 - 2017 SOCCERVOICE. ALL RIGHTS RESERVERD

site
stats
m

 

 

m